Bayliner 3888 Flybridge

€ 69.500,-

Algemene informatie

11,63 m 4,10 m 0,99 m Polyester 1991
Prachtige Bayliner 3888 met ruime en zeer comfortabele luxe Flybridge. Voorzien van alle opties. Recent nieuwe CV installatie, geschikt voor bewoning!

Extra informatie of een bezichting plannen voor de Bayliner 3888 Flybridge

  Accommodatie

  De Bayliner 3888 is bekend om zijn geweldige vormgeving die voortkomt uit de lijnen van de geweldige, tot verbeelding sprekende, sportieve amerikaanse Fisfing Yachts boats. Deze herkenbare lijnen met de stoere hoog op lopende zeeg is en blijft tijdloos. Dit gaat gepaard met zeer veel comfort en leefruimte waarbij de uitgebreide accesoires lijst het plaatje helemaal compleet maakt. 

  Dit begint al met de geriefelijke toegang tot dit schip via de toegans deur in de spiegel naar de kuup vanaf het ruime robuuste (met teak) zwemplatform. De kuip(en zwemplatform)  zijn in de laatste refit volledig nieuw in massief teak uitgevoerd. De gereifelijke kuip geeft middels een vaste trap toegang tot de luxe Flybridge en biedt eveneens middels een grote schuifdeur (uitgevoerd in massief hout) tegang tot de salon. In de salon bevindt zich aan bakboordzijde een zeer ruime, comfortabele lounge/ zit hoek waar gemakkelijk met zes personen vertoeft kan worden. Ook voor het organiseren van een gezellig etentje is dit de "place to be".  De salon is voorzien van vele luxe assescoires waaronder o.a. een ijsblokjes machine, Bose audio installatie, Led TV etc. De stoffering in de boot zijn van een lichte fleurige kleurstelling en dragen samen met de fraaie massieve betimmering bij aan de gezellige sfeer aan boord.  Deze zijn eveneens in de laatste refit naar het juiste niveau gebracht. Aan stuurboordzijde van de salon bevindt zich de zeer compleet uitgevoerde (binnen) stuurstand annex cockpit. De kombuis is een niveau lager ondergebracht en uitgerust met alle voorzieningen die men heden ten dae mag verwachten. De geriefelijke gastenhut vindt u tegenover de kombuis aan bakboordzijde. Naar voren bevindt zich de toegangsdeur naar royale luxe master bedroom voorzien van ruime frans bed opstelling en seperate toilet gelegenheid. De grote badkamer, voorzien van een electrisch vacu (2e) toilet systeem, bad annex douche gelegenheid en uitgebreide wastafel combinatie is zowel (prive) direct vanuit de master bedroom toegankelijk of via aparte deuren in het portaal die gasten toegang geeft de gastenhut en toiletgebruik.

   

  De gehele boot is voorzien van een (nieuwe aangelegde Kabola 2017) CV installatie waardoor het gevoels comfort in de herfst, winter en het vroeg voorjaar ook gegarandeerd is. Daarnaast beschikt dit schip ook nog over een goed werkende Webasto hetelucht verwarming en seperate electrisch verwarming in elke verblijsruimte. 

   

  De mooi en ruim uitgevoerde Flybridge is bij de laatste refit voorzien van volledig nieuwe mooie witte (met fraaie bies) kwaliteits leatherlook bekelding. De (buiten) stuurstand annex cockpit, met prachtige captain shair, is een lust voor het oog en voorzien van alle gemakken.  

   

  De mooie luxe kuip en flybrige tent is van 2016 en ziet er fantastisch uit. Daarnaast zijn er nog twee reserve (cq winter) tenten.

   

   

  Kooktoestel & brandstof: Keramisch (geen gas aan boord)

  Verwarming: Volledig nieuwe installatie CV 2017!

  Motor, electra, water

  Boegschroef: RMC synchroon voor alle motoren

  Uitrusting

  Zwemtrap: RVS

  Zwemplatform: Teak

   
   
  We sell from
  your own berth
  Lowest commission
  Choose the
  optimal package!