Super Kaagkruiser 1050 OK AK

€ 39.900,-

Algemene informatie

10,50 m 3,60 m 1,20 m Staal 1969
Prachtige klassieke Super Kaagkruiser 1050 veel comfort en stijl! Altijd zeer goed onderhouden en door de jaren heen technisch enorm gemoderniseerd,

Extra informatie of een bezichting plannen voor de Super Kaagkruiser 1050 OK AK

  Accommodatie

  Deze prachtige boot, met bouwnummer 69, van de alom bekende en gewaardeerde "Gebr. Visch werf" geeft het gevoel van toen maar dan met het comfort en de innovatieve techniek van vandaag. Zoekt u een mooie ruime klassieker dan is dit een boot die u zeker gezien moet hebben.

   

  Zodra u aan boord stapt zal direct de zeer ruime (semi open) kuip opvallen. Deze is voorzien van een luxe kuip tent die ook het achterdek volledig overdekt zodat u zelfs met slecht weer over een enorme lounge ruimte beschikt om heerlijk met familie en vrienden te genieten.

   

  De complete stuurstand is voorzien van alle noodzakelijke appartuur en controle meters, Uiteraard is deze boot voorzien van een boegschroef, zonnenpanelen, omvormer etc.

  De achterkajuit is voorzien van twee seperate bedden en veel kast en bergruimte. De huidige eigenaren gebruiken de achterkajuit voornamelijk als opbergruimte. De ruime gezellige voorkajuit is met mooi donker sfeervol hout afgetimmerd. De mooie blauwe bekleding maakt het beeld helemaal kompleet. De dinette aan bakboordzijde is eenvoudug om te bouwen tot een ruime tweepersoons slaapplaats.

  In de voorpunt is een comfortabele zit/lounge ruimte gesitueerd die eveneens eenvoudig is om te bouwen tot een zeer ruime comfortabele dubbele slaapplaats,

  De kombuis bevindt zich aan stuurboordzijde en is voorzien van een 4 pits kookstel en grote gootsteen. De toilet ruimte, voorzien van electrisch spoeltoilet, bevindt zich eveneens aan stuurboordzijde vlak voor de kombuis. 

   

  De afgelopen jaren is de gehele technische electrische installatie professioneel vernieuwd en doet niet onder voor een schip die anno nu van de werf komt. De uiterst betrouwbare DAF 575 DD diesel motor is in 2015 gereviseerd en draait dus als nieuw. Daarnaast zijn tevens alle waterleidingen in de gehele boot vernieuwd.Het lakwerk van de prachtige opbouw zit mooi in de lak is in verkeerd in goede staat. De romp zit eveneens erg goed in de lak en ook het teakdek ziet er goed uit.

   

   

   

  Als u na het kezen van deze informatie enthousiast raakt neem dan vrijblijvend contact op met VisserYachting, zij kunnen u nog veel meer vertellen over deze fantastische boot en een bezichtiging voor u regelen. 

   

  Stahoogte: 2 m

  TV: Slim gemonteerd!

  Motor, electra, water

  Acculader: mastervolt 24/20

  Omvormer: Victron Phoenix 24/1600/40

  Zonnepaneel: MPPT Solar Charge Controller

  Uitrusting

  Zwemtrap: RVS zwemtrap !

  Zwemplatform: Zeer mooi (teak) en ruim zwemplatform !

   
   
  We sell from
  your own berth
  Lowest commission
  Choose the
  optimal package!