Veha 1040 OK FB

€ 49.900,-

Algemene informatie

10,40 m 3,40 m 0,95 m Staal 1994
Verrassend ruime en zeer mooie VEHA 1040 OK kruiser met grote Flybridge voorzien van diverse accessoires en comfort om aangenaam op water te verpozen

Extra informatie of een bezichting plannen voor de Veha 1040 OK FB

  Accommodatie

  Recent iIn prijs verlaagd!

  Verrassend ruime en zeer mooie VEHA 1040 OK kruiser met grote Flybridge voorzien van diverse accessoires en comfort om aangenaam op het water te verpozen.

  Deze boot verkeerd in een uitstekende staat van onderhoud en is al sinds 2003 door de huidige eigenaren in eigendom. Door het ruime achterplateau annex zwemplatform en de handige toegans poort in de hekreling naar de grote open kuip stapt u een eenvoudig en comfortabel aan boord van deze fantastische boot. De kuip is ruim van opzet en biedt veel meer dan genoeg ruimte om een luxe comfortabele stoelen te plaatsen vergezeld van een leuke kuiptafel. Via de open kuip heeft u via een stevige trap toegang tot de zeer royale Flybridge met vaste compleet uitgeruste stuurstand en een heerlijke bimini voor de zonvolle warme dagen aan boord. De gehele open kuip en Flybridge is voorzien van een nagenoeg nieuwe cabrio/flybridge tent zodat deze ten allen tijde tegen de verschillende weersomstandigheden is beschermd. Vanuit de kuip kunt aan weerszijden middels goede en ruim toegankelijke treden de brede gangborden op. De reling is volleig is RVS uitgevoerd en bied overal voldoende grip. De rondom de gehele gangboord opstaande verschansing en RVS dekgreep relingen maakt dat u zich gelijk veilig voelt als u aan dek bent, ook als het weer wat minder is. In de kuip bevinden zich twee grote luiken die toegang geven tot een grote opberg ruimte voor bijvoorbeeld uw vouwfietsen, gereedschappen of dekstoelen. 

   

  Via de grote glazen schuifpui (aluminum kozijnen) komt u in de gezellig ogende salon met aan stuurboordzijde de ruim opgezette zit hoek in L-bank opstelling . De zit is erg comfortabel en oogt mooi door de blauw gemeerde/bewerkte stoffen bekleding. Aan bakbboordzijde ervaart u veel goed toegankelijke kastruimte en de compleet uitgevoerde binnen stuurstand voorzien van een (nieuwe) in hoogte verstelbare bestuurder stoel. De ramen van de salon zijn voorzien van het mooie luxe smalle luxeflex raamdecoratie systeem. hierdoor bent u verzekerd van volledighelder dag licht tot en met totale verduistering op het moment dat uw persoonlijke situatie hierom vraagt.

   

  Een niveau lager bevindt zich de zeer praktisch ingedeelde (langs) kombuis aan stuurboordzijde. Deze is voorzien van een volwassen formaat 4 pits kookplaat en ruime koelkast (60 ltr, electrolux) en volwassen formaat spoelbak voorzien van moderne éénhandel mengkraan voor warm en koud stromend water. Zowel de kooplaat, design mengkraan en de spoelbak zijn in een mooie witte lak kleur uitgevoerd. Aan bakboordzijde bevindt zich de deur naar de modern funktioneel uitgeruste badkamer, deze is aangekleed met een leuke grijze, waterbestendige wandbekleding. De badkamer is voorzien van een manueel bediende watercloset, wastafel (met kastruimte eronder) met warm en koud water en een goede douche voorziening.

   

  vanuit de doorgang in de kombuis verschaft u zich toegang tot apart af te sluiten royale eigenaars hut. Deze is voor zien van twee ruime bedden in V-opstelling, genoeg kast ruimte (inclusief hangkast), sfeerverlichting boven beiden bedden en fraaie vensters en dakluik zodat u verzkerd bent van voldoende daglicht en ventilatie in uw slaakamer.

   

   

   

   

   

   

  Gordijnen: Zeer mooie, nieuwe smalle luxaflex

  Stahoogte: 193,5

  Verwarming: Webasto diesel

  Motor, electra, water

  Watertank & materiaal: staal

   
   
  We sell from
  your own berth
  Lowest commission
  Choose the
  optimal package!