LUXE MOTOR 29,85 Varend Woonschip

€ 245.000,-

Algemene informatie

28,95 m 5,08 m 1,11 m Staal 1922
Zeer luxueus en smaakvol ingerichte Luxe Motor. Dit schip is op zeer hoog niveau omgebouwd tot een zeer ruim "5 sterren" varend woonverblijf!

Extra informatie of een bezichting plannen voor de LUXE MOTOR 29,85 Varend Woonschip

  Algemeen

  In prijs verlaagd! Volledig nieuw omgebouwd Motorschip tot Luxe Motor/varend woonschip. Het schip is professioneel en vakkundig in twee jaar tijd van voor tot achter verbouwd op een werf in Maasbracht. De eigenaar, die ervaren is in het ombouwen van Motorschepen, heeft alles in eigen beheer uitgevoerd en de lat dit keer erg hoog gelegd. Het resultaat kan je het beste omschrijven als een soort van varend luxe "penthouse". Dit alles zonder het karakteristieke grote motorschip-gevoel en looks te verliezen. Ook de buiten leefruimte aan boord is enorm dankzij de brede gangboorden en grote begaanbare voor- en achter- dekken. Deze Luxe Motor is zeer geschikt om ruim en gerieflijk permanent op te wonen maar met name ook om mee te reizen. De hele technisch inrichting inclusief de motor is volledig nieuw. De nieuwe krachtige Weichai Deutz Motor van 185 Pk / 136 Kw staat garant voor jarenlang onbezorgd varen over alle Europese binnenwateren (Certificaat zone 2, 3 en 4 inclusief Rijnpatent tot Basel!)

  Overig: Bent u op zoek naar een combinatie van een luxe comfortabele woning en een perfect schip dan kunt u niet om dit object heen. Dit zeer ruime schip met 3 slaapkamers (waarvan één Master bedroom), 2 badkamers, 2 toiletten, open woonkeuken met kookeiland-eetbar en aansluitende ruime living - lounge ruimte zal u namelijk versteld doen staan. U wilt daarna het liefste direct gaan wonen in dit nieuwe huis annex varend woonschip.

  Accommodatie

  Overig: Ingang via de tradioneel vernieuwde stuurhut. Vanuit de compleet uitgeruste stuurhut, voorzien van twee zitbankjes, heeft u toegang tot de woonverblijven in het voor en achterschip. In het voorschip komt u direct in de mooie strak gevormde woonkeuken. Deze is voorzien van een kookeiland die naadloos overgaat in de gezellige eet/lounge bar. Tegen de wanden bevinden zich alle voorzieningen en kastruimte die je in een moderne keuken mag verwachten. Een plezier om in te werken en/of met familie en vrienden te verblijven. Aansluitend, iets verdiept, de enorme living met aparte eethoek en relaxte zithoek. Daarachter een kleine hal met toegang tot een luxe toilet met separaat urinoir en fraai uitgevoerde wasgelegenheid. Tevens bevindt zich hier de toegang tot twee slaapkamers en een grote bergruimte. In het achterschip bevinden zich de grote Master bedroom voorzien van badkamer en suite. Ook is hier de tweede (gasten) badkamer gesitueerd met ligbad en ruime wasgelegenheid.

  Motor, electra, water

  Overig: (nieuw ingebouwd 2014) Weichai-Deutz TBD 226 B-6CA 185 Pk / 136 Kw Hyundai D480-4D 15 Kw diesel generator (bj 2011) Kalkman type 60 Gamma Boegschroef Baxiroca Gavina comfort CV installatie (nieuw) EF Catorex Boiler Victron Energy Phoenix Multi Plus 24/3000/70 omvormer Victron Energy Bus Multi (Energy) Control system Victron Energy BMV-700 battery monitor

   
   
  We sell from
  your own berth
  Lowest commission
  Choose the
  optimal package!